23 фебруар 2012

Abramovič guši pobunu u svačionici "Plavaca"


Svi su mislili da će 'letjeti' Villas-Boas, no izgleda kako je Roman Abramovič odlučio preuzeti stvar u svoje ruke i silim ugušiti pobunu u svlačionici " Plavaca".

Loša sezona Chelseaja mogla bi se pretvoriti u debakl ukoliko ispadnu iz Lige prvaka. Napoli je s 3:1 iz prve utakmice stigao na prag četvrtfinala, a ukoliko ispadne Chelsea, najjača liga svijeta neće imati predstavnika među osam najboljih u Europi.

Andre Villas-Boas na udaru je šestokih kritika navijača i medija zbog loše igre, no The Sun piše kako neće on platiti ceh već zvijezde kluba. Abramovič je sam htio Portugalca na klupi svog kluba i neće mu tako lako okrenuti leđa, tvrdi danas tabloid The Sun. 
"Abramovič je nezadovoljan odnosom igrača prema treneru i smatra da ako ako neko igra za Chelsea on treba da se maksimalno zalaže za ekipu a ne da trčkata po terenu i ne ulaže nikakav napor kao pojedinci koji igraju za Chelsea"- navodi izvor blizak klubu

Pobunu u taboru plavaca medju prvim su podigli Terry, Malouda,  Lampard i Cole i to im bi se sada moglo odbiti o glavu. Ashley Cole, je pred svima kritikovao Villasa-Boasa u svlačionici u Napulju. ''Kad su igrači počeli sumnjati u odluke trenere, upleli su se i u poteze vlasnika'', tvrdi jedan izvor blizak klubu.

 Abramovič  jeu prošlosti prelazio preko kritika najvećih zvjijezda njegovim trenerima, ali da će ovaj put stati na njegovu stranu. Navodno mu je dosta žaljenja koje dolaze iz svlačionice. Igrači trebaju da poštuju trenera.-navodi istoimeni izvor
Ako se ovo pokaže istinitim, na udaru bi se mogli naći Ashley Cole i Frank Lampard koji bi trebali biti ponuđeni tržištu ovog ljeta.

Da li Abramovič srlja u propast ili radi pravu stvar presudite sami ali jedno je sigurno na Stamford Bridgeu se sprema burno ljeto!

Нема коментара: