23 фебруар 2012

Rehhagel započeo svoju misiju u Herthi

 
Novi trener Herte iz Berlina Otto Rehhagel odradio je prvi trening sa ekipom. Tim iz Berlina se nalazi u nezavidnoj poziciji na tabeli, i sve nade i oči u su uprte u Rehhagela.

U Berlinu ga je dočekao veliki i dubok snijeg, no Rehhagel je u svom stilu započeo trening.

Za razliku od svojih pomoćnika. koji su se obukli i prkosili dubokom snijegu, Otto se pojavio bez kape i davao naređenja prilikom vježbanja. Trening je trajao nešto više od sat vremena. U kratkoj izjavi za medije iznio je svoje viđenje trenutnog stanja u klubu.

"Neka se svako brine za svoj dio posla, tako ću i ja za svoj. Želim omugućiti igračima da budu uspješni, i da nećemo ispasti iz Bundeslige.

Poslije treninga Rehhagel je nazvao svoju suprugu Beate koja mu se još nije pridružila u Berlinu. Izjava gospođe Rehhagel je pokazala ustvari koliko je Otto fokusiran da ostavi Hertu u ligi.

"Kada sam ga pitala šta ima, odgovorio je ništa. Čak ni veliki snijeg nije spomenuo, dugo ga nisam vidjela tako zainteresovanog za posao", završila je gospođa Rehhagel

Poruku podrške Rehhagelu poslao je legendarni Franz Beckenbauer.

"Podižem oba palca prema gore za tvoju misiju u Berlinu. Ako iko može obaviti posao kako treba, onda si to ti", poručio je Beckenbauer Rehhagelu.

Hertha je u Bundesligi bez pobjede u zadnjih 11 utakmica. Na zabeli je na 15. mjestu s 20 bodova. Dva boda manje imaju tri kluba koja su u zoni ispadanja, Kaiserslautern, Augsburg i Freiburg.

Нема коментара: