20 фебруар 2012

Provokativna izjava Mourinha


Iako u španjolskom prvenstvu imaju deset bodova prednosti ispred Barcelone, nogometaši Reala ne misle se previše opustiti...


Trener Real Madrida Jose Mourinho dao je svojim igračima do znanja da se i dalje moraju truditi kao i do sada, bez obzira na veliku prednost koju imaju u odnosu na Barcelonu.

"U prvenstvu ćemo igrati kao da smo bodovno izjednačeni s Barcelonom. Nećemo se čuvati za Ligu prvaka što se vidi i po tome što smo protiv Racinga igrali u punom sastavu. Prvenstvo mi je važnije od Lige prvaka jer tamo uvijek pobjeđuju najbolji, što u Ligi prvaka nije slučaj", rekao je Mourinho, koji je novim potezom još jednom naljutio španjolske novinare.

Naime, tamošnjim pripadnicima sedme sile zabranio je putovanje s igračima u Moskvu u kojoj će 'kraljevski klub u utorak igrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv CSKA-a.
Temperamentni Mourinho, koji je poznat po svom ne previše druželjubivom odnosu s novinarima, prvotno im je zabranio dokazak na trening, potom igračima zabranio davanje izjava, a onda i uskratio ulazak u avion s igračima. Do sada je bila uobičajena praksa da pripadnici sedme sile putuju na gostujuće utakmice s klubom, no Mourinho je sada 'okrenuo' ploču i još jednom potvrdio da nema namjeru popraviti narušene odnose s medijima u Španjolskoj, koji se od njegovog boravka u Realu, nisu štedili kritika na račun temperamentnog Portugalca.

Нема коментара: